1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης

1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης

By Ροή on 09/10/2015 in Δράσεις

Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη.

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός φιλόσοφος

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:  “ΡΟΗ AMKE”

Όταν παρουσιάστηκε η έρευνα του Παρατηρητηρίου Κοινωνικο-πολιτικών Αλλαγών Qed Ελλάδα 2.0 που έδειχνε τα επίπεδα Απογοήτευσης των Ελλήνων στο 86% (!) δημιουργήθηκε η Expansion: Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης με σκοπό την άμεση αναστροφή του κλίματος και την αποφόρτιση των τοξικών συναισθημάτων στην κοινωνική βάση. 

Ενημέρωση, Εκπαίδευση, Απελευθέρωση είναι το τρίπτυχο της Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης. Εργαλεία μας είναι τα online ψυχολογικά εργαλεία, δημόσιες συζητήσεις, ενδυναμωτικά ομιλίες, απελευθερωτικά workshops, καλλιτεχνικά δρώμενα όπως θεατρικές παραστάσεις, συμμετοχικές παραστάσεις αλλά και κοινωνικά δρώμενα ευρείας κλίμακας. 

Σκοπός  του πρωτοποριακού project: Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης είναι να βοηθήσει να βελτιώσει την ψυχολογία του το έθνος (1% του πληθυσμού, περίπου 10.000 άτομα) και την ποιότητα της ζωής τους. Χωρίζεται σε τρεις φάσεις και διοργανώνεται από την Expansion Method (www.expansionmethod.com) και τη ΡΟΗ, Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία και παρουσιάζεται μέχρι το τέλος του 2016 σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα: www.expansionmethod.com

για την 2η ΔΚΕ μπορείτε να δείτε και εδώ: www.emoducation.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *