Ομιλία και συνεργασία με το Athens Synthesis Center

Ομιλία και συνεργασία με το Athens Synthesis Center

By Ροή on 14/08/2018 in Δημοσιεύσεις

Athens Synthesis Center: Στα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούν έντονη συναισθηματική συμφόρηση υπάρχει μια συγκεκριμένη και αποτελεσματική λύση που χρειάζεται όλοι να γνωρίζουν. Ονομάζεται Expansion Method, μια βραβευμένη καινοτομική ψυχολογική μέθοδος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που επαναφέρει τα επίπεδα ψυχικής έντασης στα κανονικά τους επίπεδα αμέσως μετά από την ολιγόλεπτη εφαρμογής της. Σας προσκαλούμε να την γνωρίσετε από κοντά. 

Το Athens Synthesis Center του ψυχολόγου Πάνου Ασημάκη και το International Council of Expansion Method (ICEM) σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τη δύναμη της Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, Expansion Method την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 17:30-21:00 στο Athens Synthesis Center, σε ένα ενημερωτικό σεμινάριο 3ων ωρών με εισοδο ελευθερη.   

Στην ενημερωτική ομιλία θα παρουσιαστούν τα οφέλη της εφαρμογής της μεθόδου, πώς μπορείτε να την δεχθείτε αλλά και τα επαγγελματικά τμήματα για όλους όσους θέλουν να την πιστοποιηθούν σε αυτή. Θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο σε μορφή Workshop για όσους το επιθυμούν. 

Απευθύνεται σε:

  • Όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ένα απλό καινοτομικό εργαλείο για την βελτίωση της ψυχικής τους υγείας. 
  • Επαγγελματίες και Φοιτητές, Σπουδαστές ψυχολογίας, ιατρικών και κοινωνικών επιστημών. Life Coaching αλλά και εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών. 

Ο Εισηγητής της ομιλίας είναι ο εμπνευστής της μεθόδου, Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, συγγραφέας και πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής της μεθόδου. 

Η “Expansion Method” αποτελεί την αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης στο χώρο της ψυχολογικής ενδυνάμωσης και θεραπείας. Πρόκειται για μία νέα καινοτομική μέθοδο άμεσης βελτίωσης της ψυχολογίας, η οποία συνδυάζει τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες και γρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέροντας ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Βραβευτηκε το 2016 από την ΕΛΠΙΔΑ με το μετάλλιο Υποστηρικτή και συνεργάζεται με Ιδρύματα, Πανεπιστήμια και φορείς σε όλο τον κόσμο. 

Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο: https://expansionmethod.com/ 

Που: Athens Synthesis Center, Λ. Κηφισίας 125-127, 4ος Όροφος, 

Αμπελόκηποι (Σταθμός Μετρό Πανόρμου)

Ημέρα: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Διάρκεια: 19:00-21:00 

Εισηγητής: Αργύρης Στραβελάκης, Συγγραφέας, Εμπνευστής της μεθόδου

Επικοινωνία: 210 3210033, www.greekta.gr

Είσοδος Ελεύθερη

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *