Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης για την δημιουργία του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων

Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης για την δημιουργία του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων

By Ροή on 10/09/2019 in Αποφάσεις

Στο Παλαιό Φάληρο σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 9 πμ, στην έδρα της εταιρίας, Αλκυόνης 85, συνήλθαν σε συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του Διαχειριστή, τα μέλη της ΑΜΚΕ. 

Παρέστησαν, άπαντα τα μέλη της ΡΟΗΣ, δηλαδή οι κκ

  1. Ευφροσύνη Μάρδα – Στραβελάκη
  2. Αργύρης Στραβελάκης, διαχειριστής
  3. Λάμπρος Στραβελάκης

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία από τον Διαχειριστή της Ροής, αρχίζει η συζήτηση του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης το οποίο είναι:

ΘΕΜΑ: Δημιουργία ομάδας Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων και Συναισθηματικής Εκπαίδευσης. 

Υστέρα από συζήτηση, η ΓΣ αποφασίζει την δημιουργία ομάδας με την Επωνυμία: Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων και Συναισθηματικής Εκπαίδευσης χωρίς να αλλάξει την επωνυμία της ΡΟΗ Αμκε και την έναρξη λειτουργίας της Ομάδας, με  διάρκεια από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Δεκέμβριο του 2025 με με σκοπό την αναβάθμιση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης μέσω της Συναισθηματικής Εκπαίδευσης, βασισμένη πάνω στην Expansion Method. 

Η ομάδα θα έχει την ιδιότητα να λειτουργεί συμβουλευτικά στα μέλη της ΡΟΗ ΑμΚΕ και να προτείνει δράσεις, συνεργασίες, χορηγίες και ότι άλλο πιστευει οτι χρειάζεται για να πετύχει τον σκοπό της μέσα στα πλαίσια του νόμου και της ηθικής. 

Αποφασίζεται ότι η Expansion Method, πρώην ReTake Your Power, ως το βασικό ψυχολογικό εργαλείο που θα χρησιμοποιήσει η Ομάδα για την επίτευξη των στόχων της. 

Η Ομάδα έχει αρχικά μέλη τον Διαχειριστή της ΡΟΗ ΑμΚΕ, Αργύρη Στραβελάκη, τους εκπαιδευτικούς: Θεοδώρα Γκέλη, Κορίνα Ρόζι, Λία Πινέλη και Θανάση Σπανό, την υπεύθυνη Δ τομέα εκπαίδευσης, Ασημίνα Κοντογεωργίου , την καλλιτέχνη Κέλη Σταυριδάκη, την επιχειρηματία Μελίσσα Σελεβίστα και τον καθηγητή Νίκο Σταυρόπουλο.

Συμπληρώνονται στην ομάδα εθελοντές σύμβουλοι για την παροχή ψυχολογικής βοήθειας: Γιάννα Φαφαλιού, Σαπφώ Στραβαρίδου. Αποφασίζεται ότι θα παρέχετε δωρεάν ψυχολογική βοήθεια μέσω της συνεργαζόμενης μεθόδου σε ευπαθής ομάδες όπως αναγράφεται και στο καταστατικό και την προσφορά σε όλες τις άλλες με προτεινόμενες συνδρομές που θα ενισχύουν την δράση. 

Ο τρόπος παροχής βοήθειας θα είναι με ομαδικά εκπαιδευτικά βιωματικά εργαστήρια, ατομικές εκπαιδευτικές συνεδρίες. Για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού θα διοργανωθούν και κοινωνικά και καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά και συμμετοχή σε φεστιβάλ και εκθέσεις. Για την προβολή και την ενημέρωση της δράσης θα γίνει προσπάθεια για επίτευξη χορηγικής συνεργασίες με μέσα μαζικής επικοινωνίας. Σε μερικές περιπτώσεις, αφήνεται στην ευχέρεια του Διαχειριστή να προγραμματίσει πληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες όταν τα οικονομικά της δράσης το επιτρέπουν. Για την διοργάνωση των ομαδικών εκπαιδευτικών βιωματικών εργαστηρίων και των προσωπικών εκπαιδευτικών συνεδρίων ενδέχεται η ενοικίαση χώρων για την κάλυψη των αναγκών. 

Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση, λύεται η συνεδρίαση.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *