Συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

Συνεργασία με Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

By Ροή on 06/01/2020 in Συνεργασίες

Η συνεργασία της ΡΟΗ με την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας ξεκίνησε από την απονομή των βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Συλλόγου Ελπίδα στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Από τότε η σχέση του Αργύρη Σ. Μάρδα με την Δρ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα είναι στενή. Ξεκίνησε με την συνεργασία της ΡΟΗΣ και την παροχή θεραπειών σε γυναίκες με μαστολογικά προβλήματα για την μελέτη της μείωσης της ψυχικής έντασης. Μια έρευνα που θα παρουσιαζόταν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολόγων που θα γινόταν το 2020 στην Αθήνα, με την Καθηγήτρια να το οργανώνει και να το παρουσιάζει.

Η μελέτη ξεκίνησε το 2016 με ένα βιωματικό εργαστήριο στο χώρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας στους Αμπελόκηπους. Το σεμινάριο σεφτηκε με επιτυχία και στην συνέχεια ακολούθησαν προσωπικές συνεδρίες με μαστολογικούς ασθενείς. Η μελέτη διακοπεί το 2018 λόγω ανωτέρας βίας. Αλλά και οι δύο φαίνεται να έχουν την διάθεση για συνέχεια της συνεργασίας τους, μια που οι διαπροσωπικές τους σχέσεις είναι εξαιρετικές.

Η Ροή Αμκε βράβευσε το 2017 την Κα Μουζάκα για το έργο και την υποστήριξή της στην 2η Ημερίδα Προσωπικής Βελτίωσης που έγινε στο Divani Caravel (photo).

Δυστυχώς λόγω των συνθηκών της πανδημίας το συνέδριο δεν έγινε ποτέ. Έτσι, τα πρόωρα αποτελέσματα της έρευνας δεν θα δουν ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Όμως, λόγω της συνεργασίας τους, δημιουργούντε ειδικά προγράμματα μείωσης της ψυχικής έντασης στο emoducation. Περιμένουμε με ανυπομονησία την έκδοσή τους.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *