Είμαι ευγνώμων…

Γνώρισα την expansion method ουσα ασθενής από καρκίνο στα πλαισια της φιλανθρωπικης δρασης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, ιδρυτής του οποίου είναι ο Κυριος Αργυρης Μαρδας. Ο καρκίνος όπως και οι θεραπείες μου μου είχαν δημιουργήσει πολλα αρνητικά συναισθήματα και ψυχολογικά προβλήματα σύμβουλος μου Κυρία Ντορεττα Αγγελατου, με την συγκεκριμένη μέθοδο με βοηθησε παρα πολυ να κατανοήσω τα συναισθήματα μου και να τα διαχειριστώ.. Τα αποτελέσματα της μεθόδου ηταν εκπληκτικά ξεπέρασα τα αρνητικά συναισθήματα σε βαθμό που μου έκανε καλό και σε κάποιους ψυχοσωματικους πονους που με είχαν καθηλωσει. 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο και σε άλλα άτομα με συναφή θέματα.                                                                         

Είμαι ευγνώμων,

Μετά τιμής Λουκία Παπαδοπούλου

Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος
Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος

Συμμετείχε στην 1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης 2015-2017

Συνεργασία με Σύλλογο “Η Πίστη”

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στους συνεργάτες μας τον δραστήριο σύλλογο “Πίστη”. Η Πρόεδρός της Αναστασία Σταματέα-Βουρδουλάκη με τον γενικό Γραμματέα Γιώργο Ταμπουρέα συνυπογράψανε την συμμετοχή τους στην δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”

Read More
woman spreading her arms

Είμαι πιο ήρεμη και αισιόδοξη τώρα!

Με την συμμετοχή στην δράση σας καθώς και την θετική σχέση εμπιστοσύνης με την σύμβουλό μου κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου, να τον ενδυναμώσω

Read More