Ξεκίνησα να αποδέχομαι τα συναισθήματα μου

Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ στο στάδιο της αποφόρτισης, μέσα από αυτό κατάφερα να έχω μια πιο ξεκάθαρη και υγιή εικόνα τόσο για τα συναισθήματα μου όσο και για των δικών μου ανθρώπων. Δώσαμε έμφαση πως κάθε άνθρωπος εκφράζει τα συναισθήματα του με ένα τρόπο διαφορετικό που ίσως να μην μπορώ να κατανοήσω. Κατά το διάστημα των ασκήσεων εστίασα κυρίως σε αυτό το σημείο και μπορώ να πω πως τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Ξεκίνησα να αποδέχομαι τα συναισθήματα των γύρων μου χωρίς να περιμένω κάτι περισσότερο ή λιγότερο και κυρίως να μην αναμένω να δρουν ή να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μου.
Ακόμα, ανέβασα το επίπεδο της αυτοπεποίθησης μου καθώς και βελτίωσα την ψυχική και σωματική μου υγεία.

Τέλος, σας ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω σε εφαρμογή της Expansion Therapy και είμαι σίγουρος πως θα πάρω μέρος και σε άλλες εφαρμογές της θεραπείας.

Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος
Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος

Συμμετείχε στην 1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης 2015-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεργασία με Σύλλογο “Η Πίστη”

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στους συνεργάτες μας τον δραστήριο σύλλογο “Πίστη”. Η Πρόεδρός της Αναστασία Σταματέα-Βουρδουλάκη με τον γενικό Γραμματέα Γιώργο Ταμπουρέα συνυπογράψανε την συμμετοχή τους στην δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”

Read More
woman spreading her arms

Είμαι πιο ήρεμη και αισιόδοξη τώρα!

Με την συμμετοχή στην δράση σας καθώς και την θετική σχέση εμπιστοσύνης με την σύμβουλό μου κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου, να τον ενδυναμώσω

Read More