2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης

ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Παρέχουμε Συναισθηματική εκπαίδευση σε 1000 ενήλικες, γονείς, εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι η θετική μετάδοση της πληροφόρησης.

Δημιουργούμε προγράμματα Κοινωνικής Συναισθηματικής Μάθησης για το Εκπαιδευτικό μας Σύστημα.

Ενημερώνουμε, ευαισθητοποιούμε και εκπαιδεύουμε με ομιλίες, online προγράμματα και live εκπομπές. Δημιουργούμε το πρώτο εκπαιδευτικό πορταλ Συναισθηματικής Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

To βίντεο της 1ης Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης

Καταφέραμε να βελτιώσουμε σημαντικά το αρνητικό ψυχολογικό κλίμα και φέραμε αισιοδοξία σε πάνω από 500 ανθρώπους. Δες εδώ τα αποτελέσματα της 1ης ΔΚΕ.

Πάρε μέρος

Βοήθησέ μας να προσφέρουμε τον τρόπο που μπορείς όχι απλά να νιώσεις λίγο καλύτερα, αλλά να ξέρεις πώς να μείνεις πραγματικά ευτυχισμένος για την υπόλοιπη ζωή σου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Προσωπική Ενδυνάμωση

Βοηθάμε όλους τους συμμετέχοντες στην 2η ΔΚΕ να νιώθουν και να διατηρούνται Ενδυναμωμένοι να πετυχαίνουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Κοινωνική Προσφορά

Νιώσε την πραγματική Ευγνωμοσύνη προσφέροντας πραγματικό, μετρήσιμο έργο στους συνανθρώπους σου.

Μια Παγκόσμια Δράση

Θα πάρεις μέρος σε ομάδες που εκτείνονται σε όλον τον κόσμο και όλες έχουν τον ίδιο στόχο. Την ενσωμάτωση της SEL στη ζωή και στην εκπαίδευσή μας.

Οικογενειακή Αίσθηση

Κρατάμε συνειδητά την Οικογενειακή Αίσθηση σε όλες τις δράσεις μας. Είμαστε Έλληνες και αυτό προωθούμε. Την υποστήριξη, την φροντίδα και την αγάπη σε όλα τα μέλη μας.

Εκπαιδεύσου Πρώτα Εσύ

Εκπαιδεύουμε πρώτα όλους τους συνεργάτες μας στην SEL για να γνωρίζουν εις βάθος τα οφέλη της Δράσης μας. Μόνο έτσι θα μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση και τη σοφία της.

ECO Friendly

Μια πραγματική Οικολογική Δράση μια που εκπαιδεύει όχι απλά να σέβεσαι το περιβάλλον, αλλά να μάθεις να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου πάνω από όλα. Μόνο έτσι θα φροντίσεις και τους άλλους γύρω σου.

Πάρε Μέρος στη 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ