Δωρεάν Καλοκαιρινές διακοπές ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει μια μοναδική καλοκαιρινή ευκαιρία για τα μέλη του, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του 2024 με τίτλο “ΚΑΛΟΣΥΝΗ”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει να ανταμείψει τη δημιουργικότητα και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε δύο τυχερούς.

Η δράση αυτή παρέχει την ευκαιρία σε δύο δημιουργικούς ανθρώπους, μέλη του Κέντρου, να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές σε έναν μαγευτικό προορισμό, με όλα τα έξοδα της διαμονής καλυμμένα. Οι τυχεροί θα επιλεγούν από μια ειδική ομάδα, με βάση την προσφορά και τη δημιουργικότητά τους. Ο σκοπός της δράσης είναι να προσφέρει τις πολύτιμες καλοκαιρινές διακοπές σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, καθώς οι τιμές φέτος έχουν ανέβει στα ύψη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Οι προϋποθέσεις για συμμετοχή στην δράση είναι οι εξής:

  1. Να είναι μέλη του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, κάτι που γίνεται δωρεάν με την εγγραφή τους στο emoducation.com.
  2. Να ακολουθούν το Κέντρο στη σελίδα του στο Facebook και στην σελίδα του στο Instagram.
  3. Να έχουν πάρει μέρος σε κάποια από τις προηγούμενες δράσεις του Κέντρου.
  4. Να έχουν συμπληρώσει την ειδική αίτηση.

Η επιλογή των δύο τυχερών θα γίνει με διαφανείς διαδικασίες από την ειδική ομάδα, η οποία θα αξιολογήσει τα κριτήρια δημιουργικότητας και προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήσεων, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [τηλέφωνο επικοινωνίας] ή [email επικοινωνίας].

Σχετικά με το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων: Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει ως πρωταρχικό σκοπό τη συναισθηματική εκπαίδευση και την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής ευημερίας μέσω ποικίλων δράσεων και προγραμμάτων.

Επικοινωνία: Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων
Email: kalosini@drasi.eu
Ιστοσελίδα: www.drasi.eu

Ας γιορτάσουμε την καλοσύνη και τη δημιουργικότητα μαζί, προσφέροντας στους ανθρώπους μας την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία!

8η Ημερίδα Ψυχικής Υγείας με Θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 8ης Ημερίδας Ψυχικής Υγείας, με θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”. Η ημερίδα θα

Διάβασέ το

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το