ένα χρόνο μετά…

Κλείνοντας τον κύκλο ενός χρόνου από τις συνεδρίες του expansion και της συμβουλευτικής νιώθω ολοκλήρωση νοητική και συναισθηματική. Έχω αναλάβει την ευθύνη των συναισθημάτων μου.
Η κατανόηση, η αγάπη και η συγχώρεση του εαυτού μου με βοήθησε να δω τον κόσμο από άλλη οπτική και να μπορώ να διοχετεύω κατανόηση, αγάπη και συγχώρεση και στους γύρω μου. Κατάλαβα ότι είμαι ο δημιουργός και πλοηγός της πραγματικότητας μου, με αποτέλεσμα, συνειδητά πλέον να ζητάω και να λαμβάνω, να παίρνω και να δίνω.
 
Νιώθω ότι ζω σ’ έναν κόσμο που θαύματα συμβαίνουν παντού και πάντα και πως οι δυσκολίες που βιώνω στην ουσία τους είναι κριμένες ευλογίες. Είμαι συντονισμένη με το κέντρο μου και βλέπω νιώθω και αισθάνομαι επαρκής, αγαπημένη και ασφαλής και με το μέσα μου και με το έξω μου.
 
Η πίστη μου στον Θεό έχει δυναμώσει και νιώθω την παρουσία και την βοήθειά του παντού και πάντα.
Άνοιξε διάπλατα η πόρτα της αυτογνωσίας και εγώ αρχίζω την εξερεύνηση σ’ έναν κόσμο όμορφο, γεμάτο αγάπη, ευτυχία, συμπόνια, σύμπνοια, θαύματα…στον δικό μου υπέροχο κόσμο!
Είμαι ευγνώμων που ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία της αφύπνισης μέσω της μεθόδου σας η οποία με βοήθησε να δω τα χαρίσματα μου, να καταλάβω τον σκοπό μου και να βοηθήσω και εγώ με σειρά μου και άλλους να φέρουν το φως στην ζωή τους! 
 
Τον ευχαριστώ που έφερε στον δρόμο μου την Αριστέα (εθελόντρια σύμβουλο που συνεργάστηκε)  την “άριστη” που με την καθοδήγηση και την πίστη της με έμαθε πως να καλώ στο φως από το ασυνείδητο μου σκέψεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις.
 
Καλή μας συνέχεια! 
 
Κέλλυ —

8η Ημερίδα Ψυχικής Υγείας με Θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 8ης Ημερίδας Ψυχικής Υγείας, με θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”. Η ημερίδα θα

Διάβασέ το

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το