Συνεργασία με Σύλλογο “Η Πίστη”

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στους συνεργάτες μας τον δραστήριο σύλλογο “Πίστη”. Η Πρόεδρός της Αναστασία Σταματέα-Βουρδουλάκη με τον γενικό Γραμματέα Γιώργο Ταμπουρέα συνυπογράψανε την συμμετοχή τους στην δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας αναγνώρισε το πολύτιμο έργο του συλλόγου το οποίο και θα παρουσιάζεται στην νέα Δράση.

Ο Σύλλογος “Η Πίστη” ιδρύθηκε το 1993 και απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο  νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”. 

Τι προσφέρει “Η Πίστη”:

  1. Εκστρατείες Ενημέρωσης και συλλογή για την αναγκαιότητα δοτών μυελού των οστών αίματος και αιμοπεταλίων και την κάλυψη αναγκών των παιδιών.  
  2. Οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες. 
  3. Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη παιδιών και γονέων με 3 ψυχολόγους και έναν κοινωνικό λειτουργό. 

Ο σύλλογος βοηθά την λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων με παρεμβάσεις προς τη διοίκηση, με αγορά εξοπλισμού και επιστημονικών οργάνων προηγμένη τεχνολογίας κ.α. 

Πρόεδρος "Η Πίστη" Α. Σταματέα - Βάρδουλάκη

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το