Ξεκίνησα να αποδέχομαι τα συναισθήματα μου

Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ στο στάδιο της αποφόρτισης, μέσα από αυτό κατάφερα να έχω μια πιο ξεκάθαρη και υγιή εικόνα τόσο για τα συναισθήματα μου όσο και για των δικών μου ανθρώπων. Δώσαμε έμφαση πως κάθε άνθρωπος εκφράζει τα συναισθήματα του με ένα τρόπο διαφορετικό που ίσως να μην μπορώ να κατανοήσω. Κατά το διάστημα των ασκήσεων εστίασα κυρίως σε αυτό το σημείο και μπορώ να πω πως τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Ξεκίνησα να αποδέχομαι τα συναισθήματα των γύρων μου χωρίς να περιμένω κάτι περισσότερο ή λιγότερο και κυρίως να μην αναμένω να δρουν ή να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης μου.
Ακόμα, ανέβασα το επίπεδο της αυτοπεποίθησης μου καθώς και βελτίωσα την ψυχική και σωματική μου υγεία.

Τέλος, σας ευχαριστώ όλους για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω σε εφαρμογή της Expansion Therapy και είμαι σίγουρος πως θα πάρω μέρος και σε άλλες εφαρμογές της θεραπείας.

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το