Ομαδική Συμβουλευτική Καλοσύνης

Καλώς ήρθατε στην Θεματική Ανοικτή Ομαδική Συμβουλευτική Expansion με θέμα ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Τι είναι: Η Συμβουλευτική Ομάδα Καλοσύνης βοηθά τους συμμετέχοντες να εισάγουν καλοσύνη στη ζωή τους και τους εκπαιδεύει να μπορούν να διαπιστώνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα που παρέχει η προσφορά καλοσύνης στους άλλους αλλά και στον εαυτό. Είναι μια ομάδα στόχου όπου ισχύουν οι κανόνες της ομαδικής ψυχοθεραπείας και την απασχολούν θέματα που αφορούν την καλοσύνη και τις δυσκολίες της εφαρμογής της στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος: Δεν απαιτείται η πρότερη ατομική θεραπεία, αλλά είναι επιθυμητή. Υπάρχει δεσμευση τεσσάρων συναντήσεων στους δέκτες. Κάθε μήνα αλλάζει ο συντονιστής ή δημιουργείται νέα ομάδα αν υπάρχει ζήτηση.

Πώς κλείνω θέση: Συμπλήρωσε την αίτηση, βάλε τα στοιχεία σου, επέλεξε την Ομαδική Συμβουλευτική και βοήθησε με την συνδρομή σου τους σκοπούς μας. 

Πληροφορίες:

  • Κάθε πότε: Κάθε Τετάρτη
  • Διάρκεια: 2 ώρες, 19:00-21:00
  • Ομάδες: περίπου 15  άτομα
  • Κόστος: 12€, με την μορφή προτεινόμενης συνδρομής (ή επιλέξετε το ποσό). Τα έσοδα υποστηρίζουν αποκλειστικά την Δράση του ΕΚΣ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024.

Μέλη: Κλείστε άμεσα τη Θέση σας

Αν είστε μέλος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων μπορείτε άμεσα και με προτεραιότητα να κλείσετε την θε΄ση σας ακολουθώντας τους παρακάτω συνδεσμους. Μπορείτε να πάρε μέρος σε παραπάνω από έναν μήνα. 

ή κάντε αίτηση 

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το