Ανοικτές Συζητήσεις Καλοσύνης​

Καλώς ήρθατε στην Ανοικτή Συζήτηση Καλοσύνης.

Τι είναι:

Κάθε Τρίτη συζητάμε ανοικτά με όλους για το θέμα που επιλέγει ο εκάστοτε συντονιστής με βάση πάντα την καλοσύνη. Η συνάντηση είναι διαδικτυακή και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι και όλες. Ο συντονισμός των συζητήσεων γίνεται από τους επιστημονικούς συνεργάτες του ελληνικού κέντρο συναισθημάτων, και σε αυτές τις συζητήσεις μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε θέλει.

Κανόνες:

  1. Πρέπει να κάνετε αίτηση για να λάβετε το link ZOOM.
  2. Κάθε άποψη είναι σεβαστή ακόμα και αν διαφωνούμε.
  3. Έχετε 3 λεπτά για να ολοκληρώσετε την τοποθέτησή σας, εκτός αν ο συντονιστής πει κάτι διαφορετικό.
  4. Αφήνουμε χρόνο για να μιλήσουν όλοι. 
  5. Στοιχειώδη ευγένεια στις τοποθετήσεις. 
  6. Ασκούμε την καλοσύνη κατά την διάρκεια της συζήτησης. 

Θα κληθούν οι συμμετέχοντες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της συζήτησης. Οι συζητήσεις ενδέχεται να βιντεοσκοπηθούν.

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος: Όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν ή και να εισάγουν την καλοσύνη στη ζωή τους και μιλούν ελληνικά. 

Πώς κλείνω θέση: Συμπλήρωσε την αίτηση.  Επέλεξε ότι θέλεις να συμμετέχεις στις Κοινωνικές Δράσεις και ακολούθησε τα βήμματα. Θα ενημερωθείς με email όταν ξεκινάμε για να συνδεθείς.

Πληροφορίες:

  • Κάθε πότε: Κάθε Τρίτη
  • Διάρκεια: περίπου 2 ώρες, 19:00-21:00
  • Ομάδες: έως 50 άτομα
  • Κόστος: Δωρεάν, δυνατότητα υποστήριξης. Τα έσοδα υποστηρίζουν αποκλειστικά την Δράση του ΕΚΣ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024.

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το