Συνεργασία με Σύλλογο “Η Πίστη”

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στους συνεργάτες μας τον δραστήριο σύλλογο “Πίστη”. Η Πρόεδρός της Αναστασία Σταματέα-Βουρδουλάκη με τον γενικό Γραμματέα Γιώργο Ταμπουρέα συνυπογράψανε την συμμετοχή τους στην δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας αναγνώρισε το πολύτιμο έργο του συλλόγου το οποίο και θα παρουσιάζεται στην νέα Δράση.

Ο Σύλλογος “Η Πίστη” ιδρύθηκε το 1993 και απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο  νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”. 

Τι προσφέρει “Η Πίστη”:

  1. Εκστρατείες Ενημέρωσης και συλλογή για την αναγκαιότητα δοτών μυελού των οστών αίματος και αιμοπεταλίων και την κάλυψη αναγκών των παιδιών.  
  2. Οικονομική βοήθεια σε άπορες οικογένειες. 
  3. Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη παιδιών και γονέων με 3 ψυχολόγους και έναν κοινωνικό λειτουργό. 

Ο σύλλογος βοηθά την λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων με παρεμβάσεις προς τη διοίκηση, με αγορά εξοπλισμού και επιστημονικών οργάνων προηγμένη τεχνολογίας κ.α. 

Πρόεδρος "Η Πίστη" Α. Σταματέα - Βάρδουλάκη
Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος
Δικαιούχος Φιλανθρωπικού Προγράματος

Συμμετείχε στην 1η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης 2015-2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεργασία με Σύλλογο “Η Πίστη”

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε στους συνεργάτες μας τον δραστήριο σύλλογο “Πίστη”. Η Πρόεδρός της Αναστασία Σταματέα-Βουρδουλάκη με τον γενικό Γραμματέα Γιώργο Ταμπουρέα συνυπογράψανε την συμμετοχή τους στην δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων “ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ”

Read More
woman spreading her arms

Είμαι πιο ήρεμη και αισιόδοξη τώρα!

Με την συμμετοχή στην δράση σας καθώς και την θετική σχέση εμπιστοσύνης με την σύμβουλό μου κατάφερα να γνωρίσω τον εαυτό μου, να τον ενδυναμώσω

Read More