Είμαι ευγνώμων…

Γνώρισα την expansion method ουσα ασθενής από καρκίνο στα πλαισια της φιλανθρωπικης δρασης του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων, ιδρυτής του οποίου είναι ο Κυριος Αργυρης Μαρδας. Ο καρκίνος όπως και οι θεραπείες μου μου είχαν δημιουργήσει πολλα αρνητικά συναισθήματα και ψυχολογικά προβλήματα σύμβουλος μου Κυρία Ντορεττα Αγγελατου, με την συγκεκριμένη μέθοδο με βοηθησε παρα πολυ να κατανοήσω τα συναισθήματα μου και να τα διαχειριστώ.. Τα αποτελέσματα της μεθόδου ηταν εκπληκτικά ξεπέρασα τα αρνητικά συναισθήματα σε βαθμό που μου έκανε καλό και σε κάποιους ψυχοσωματικους πονους που με είχαν καθηλωσει. 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο και σε άλλα άτομα με συναφή θέματα.                                                                         

Είμαι ευγνώμων,

Μετά τιμής Λουκία Παπαδοπούλου

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το