Καταπληκτική μέθοδος!

Με βοήθησε στο μέγιστο να αποφορτίσω τις πεποιθήσεις που με κρατούσαν τόσα χρόνια πίσω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Ο Σύμβουλος είναι ένας άνθρωπος με εμπάθεια, και από την πρώτη στιγμή γίνεται ένα μαζί σου, σου κερδίζει την εμπιστοσύνη με το να σε ακούει προσεκτικά, να γίνεται ένα με εσένα και το πρόβλημα σου και είναι πάντα έτοιμος να χαλαρώσει με τον τρόπο του την συνέδρια σε περίπτωση που ο δέκτης έχει φορτιστεί συναισθηματικά. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ ακόμα μια φορά σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Συνεχίστε το έργο σας ο κόσμος σας χρειάζεται.

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το

Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της

Διάβασέ το