Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη – ΚΑΛΟΣΥΝΗ 2024

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων σας προσκαλεί στη μοναδική εκδήλωση “Φιλοσοφώντας κάτω από την Ακρόπολη”, μια εκδήλωση που προσφέρει ένα ξεχωριστό πνευματικό ταξίδι στον κόσμο της ψυχικής υγείας κάτω από τη μαγευτική ακτινοβολία της Ακρόπολης.

Εδώ και 12 χρόνια, αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένα σημείο συνάντησης για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τα βάθη της ανθρώπινης σκέψης και να εμπλουτίσουν τη γνώση πάνω σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και ψυχικής υγείας. Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αρχαία κληρονομιά με τις σύγχρονες αντιλήψεις, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να φιλοσοφούν και να αναλύουν σημαντικά ζητήματα υπό το φως του Παρθενώνα.

Τι περιλαμβάνει:

  • Ανοικτές Συζητήσεις: Έναυσμα για στοχασμό και διάλογο, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ανταλλάξουν ιδέες σε ένα ανοιχτό και φιλόξενο περιβάλλον.
  • Τοποθετήσεις από Ειδικούς: Ο Διακεκριμένος συγγραφέας και δημιουργός της ψυχοθεραπευτικής προσεγγίσεων Expansion και επιλεγμένοι σύμβουλοι,  φιλόσοφοι και ειδικοί από διάφορους τομείς παρουσιάζουν τις σκέψεις τους και προσφέρουν καθοδήγηση και έμπνευση.
  • Διαδραστικές Δραστηριότητες: Οι συμμετέχοντες εμπλέκονται σε διαδραστικές ασκήσεις που ενισχύουν την κριτική σκέψη και την κατανόηση των φιλοσοφικών εννοιών.

Γιατί να συμμετέχετε:

  • Πνευματική Εμπλουτισμός: Ανακαλύψτε νέες προοπτικές και βαθύτερη κατανόηση της ζωής και του κόσμου γύρω σας.
  • Ιστορικό Περιβάλλον: Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του φιλοσοφικού διαλόγου με φόντο την Ακρόπολη, τον αρχέγονο τόπο της φιλοσοφικής σκέψης.
  • Δίκτυο Επαφών: Συνδεθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πάθος για τη φιλοσοφία.

Ελάτε να φιλοσοφήσουμε μαζί κάτω από την Ακρόπολη και να ανακαλύψουμε μαζί τις αιώνιες αλήθειες που έχουν εμπνεύσει γενιές και γενιές στο διάβα των αιώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε με το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων στα 2109841088, 2109852813.

Ας φιλοσοφήσουμε μαζί κάτω από το αιώνιο φως της Ακρόπολης!

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
Ώρα: 19:00-21:00
Προτεινόμενη Συνδρομή: 20€ προς ενίσχυση των σκοπών του ΕΚΣ
Τοποθεσία: Μυστική Τοποθεσία κάτω από την Ακρόπολη. Θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες. 

8η Ημερίδα Ψυχικής Υγείας με Θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 8ης Ημερίδας Ψυχικής Υγείας, με θέμα “Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία”. Η ημερίδα θα

Διάβασέ το

Πρόσκληση Ειδικών στην Εκπαίδευση Γονέων

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους ειδικούς στην εκπαίδευση γονέων – παιδοψυχολόγους, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, και άλλους επαγγελματίες του χώρου – να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική στη διαμόρφωση ενός οδηγού που θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και επιστημονικά τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη διαχείριση των προκλήσεων της γονεϊκότητας.

Διάβασέ το